Nieuws

Huidige cursus

Data Zwemlessen Vrijdagen

12 november 2021

tot en met

18 februari 2022

Volgende cursus

Data Zwemlessen Vrijdagen

Nader te bepalen!

Bijzonderheden

Data bijzondere activiteiten

Nog geen nieuwe bijzonderheden bekend.

Sponsoren

Donatie van Kringloopwinkel “Het Goede Doel”. Als gehandicapten zwemvereniging A.S.V.P. (Aangepast Sporten Voorne-Putten) hebben we een geldbedrag van € 1000,= mogen ontvangen. Kringloopwinkel Het Goede Doel is in 1998 opgericht door een aantal leden van de toenmalige Gereformeerde Kerk in Spijkenisse. De opbrengst van de winkel gaat naar, zoals de naam het al zegt, goede doelen. In de winkel werken alleen vrijwilligers. Voor iedereen die het leuk vindt om te snuffelen tussen tweedehands spullen of die zelf moeilijk nieuwe spullen kan betalen, is welkom in de winkel.

Adres en Contact: Het Goede doel, Lisstraat 86-92, 3202 JL Spijkenisse.
Telefoon: 0181-617 086 Website: www.kringloopwinkelhetgoededoel.nl

Als gehandicapten zwemvereniging A.S.V.P. (Aangepast Sporten Voorne-Putten) hebben we een geldbedrag van € 1500,= mogen ontvangen voor de aanschaf van een speciale rolstoel die onder de douche en in het zwembad kan worden gebruikt. Tevens zitten er speciale ophangogen aan zodat een persoon uit- en in het water kan worden getild. Het DeltaPORT Donatiefonds is een ‘goede doelenfonds’ van het Rotterdamse havenbedrijfsleven en verstrekt geldelijke bijdragen aan instellingen zonder winstoogmerk welke actief zijn op het gebied van cultuur, welzijn, sport en recreatie in de directe omgeving van het Rotterdamse haven- en industiegebied. Wij danken dit fonds voor de geldelijke bijdrage en hopen de rolstoel vele jaren te kunnen gebruiken.

Adres en Contact: Dhr. Bas (B.D.M.) Janssen, Postbus 54200, 3008 JE Rotterdam Telefoon: 010-4020328 Email: info@deltaportdonatiefonds.nl

Gallerij